Nexus, inlocuit cu Silver. LG produce primul device sub noul brand al Google

de Redactia Hit | 19 mai 2014

In momentul in care am scris despre disparitia brandului Nexus, iar acest lucru se intampla la sfasitul lunii trecute, am fost un pic luati peste picior. Cum in majoritatea articolelor de pe HIT incercam sa gasim cele mai credibile surse, sansele de a ne hazarda prin publicarea unei astfel de informatii erau foarte mici.

Si am avut dreptate, iar confirmarea se contureaza din ce in ce mai mult. Evleaks, una dintre cele mai credibile surse din industrie, afirma ca proiectul Nexus al Google a ajuns la final si ca urmatoarele device-uri din gama se vor afla sub umbrela noului brand Silver. Despre toate acestea, cum va spuneam anterior, am scris, iar textul poate fi parcurs aici.

De altfel, se pare ca numele Nexus nici macar nu mai este mentionat in programul urmatoarei conferinte a dezvoltatorilor Google, care se va desfasura intre 25 si 26 iunie.

O informatie noua se refera la producatorul gamei viitoare de Google Silver. Evleak afirma ca LG are deja in dezvoltare noi produse care vor purta sigla Silver. Din pacate, o confirmarea a acestor informatii am putea avea abia anul viitor, cand este estimata lansarea noilor produse din seria Silver.

Va reamintim ca pe langa producatorii obisnuiti cu care Google a colaborat pentru realizarea device-urilor Nexus, LG si Samsung, pe "lista" partenerilor pentru realizarea Android Silver mai apar Motorola, HTC si Sony.

Sursa: @evleaks

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nexus brand android silver nexus redranding nexus google nexus device google silver
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google