Mousii din noua gama G de la Logitech sunt disponibili pe piata locala (vedeti preturile)

de Redactia Hit | 18 iunie 2013

Mousii G400s si G100s, care fac parte din noua gama de periferice de gaming de la Logitech, au devenit disponibili comercial pe piata din Romania, anunta compania.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse

Logitech G400s Optical Gaming Mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS si include tehnologia sensor Delta Zero pentru un control bun al cursorului.

Mouse-ul dispune de un invelis hidrofob ce ajuta mainile sa nu devina lipicioase. Cu ajutorul software-ului Logitech Gaming Software userul poate personaliza cele opt butoane programabile. Mouse-ul dispune de o rezolutie maxima de 4000 DPI.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse are o garantie de 3 ani si este disponibil la un pret recomandat de 269 Lei.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Logitech G100s Optical Gaming Mouse este dezvoltat special pentru jocurile preferate RTS (Real Time Strategy) si MOBA (Multiplayer Online Battle Arena).

Logitech Gaming Mouse G100s dispune de butoane gandite pentru sesiuni indelungi de click-uri iar tehnologia sensor Delta Zero confera acuratete pentru orice nivel de viteza a mainii. Mouse-ul dispune de o rezolutie maxima de 2500 DPI.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse are o garantie de trei ani si este disponibil la un pret de 179 Lei.

Cumpara de la eMAG.ro produsele Logitech la preturi atractive

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: logitech G400s Optical Gaming Mouse logitech G400s pret Logitech G100s Optical Gaming Mouse Logitech G100s pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google