Mouse pentru amatorii de arta

de Titus Somesan | 4 iunie 2009

Desi acest mouse nu este inca un produs de serie, ar avea toate sansele sa devina. El reprezinta creatia artistica a designerului Andrei Chirkov si este momentan doar un prototip.

Reprezinta insa o dovoda clara a faptului ca atunci cand vine vorba de crearea unui mouse cu aspect mai special, nu toti designerii se gandesc la modele ornate cu tot feluri de leduri, luminite si o sumedenie de butoane si butonase "aruncate" peste tot pe suprafata mouseului. Designul sau incearca sa se adreseze unor gusturi mai rafinate, combinand in stil minimalist plasticul cu aspect de metal slefuit  cu cel care imita lemnul lustruit.

Designul sau minimalist il face sa para atat de fragil, incat unii ar putea fi mai tentati sa tina un astfel de mouse expus undeva intr-o vitrina , decat sa il lase pe birou, pentru a fi folosit zilnic, desi este la fel de rezistent ca orice alt mouse. Cel putin atata timp cat nu e folosit pentru gameing.

Daca un astfel de model ar intra in productie, probabil ca ar avea un pret destul de piperat, dar cu siguranta ca vor exista amatori cu dare de mana care vor plati pretul pentru a avea si ei un exemplar. Si daca ar exista amatori, probabil ca exista deja investitori care se gandesc serios sa-si bage banii in productia de serie a acestui mouse deosebit de aspectuos.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google