Monstrul din Loch Ness, gasit pe Google Earth

de Mina Hutterer | 26 august 2009

Un internaut sustine ca a descoperit o imagine, pe Google Earth, care ar putea demonstra ca monstrul din Loch Ness este adevarat.

Jason Cooke a declarat pentru cotidianul The Sun ca figura de la suprafata apei, lunga de peste 20 de metri, ar fi de fapt celebrul monstru din Loch Ness. Fanii creaturii din Loch Ness, Nessie cum mai este numita, spun ca ar fi vorba de fapt de un pleziozaur, o reptila antica care a aparut la inceputul perioadei jurasice si care ar fi disparut in urma cu 65 de milioane de ani, impreuna cu restul dinozaurilor.

Un cercetator din cadrul proiectului Loch Ness, Adrian Shine, a considerat imaginile ca fiind interesante si a spus ca vor fi studiate indeaproape. Oamenii de stiinta din intreaga lume sunt de parere ca este vorba doar de un mit si ca presupusele localizari ale creaturii nu sunt decat confuzii sau reflecta dorinta oamenilor de a vedea ceva.

Imaginea poate fi identificata in Google Earth la coodonatele 57°12'52.13 latitudine nord si 4°34'14.16 longitudine vest.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google