Monitor profesional de gaming de la Benq: timp de raspuns de 1ms, rata de refresh de 144Hz

de Redactia Hit | 23 ianuarie 2014

BenQ a anuntat astazi lansarea pe piata locala a unui nou monitor profesional de gaming, Benq XL2720Z, ce ofera rezolutie FullHD alaturi de un timp de raspuns de 1ms si o rata de refresh de 144Hz.

Noul monitor integreaza tehnologiile Motion Blur Reduction, Low Blue Light, Gaming-comfort Flicker-free, Gaming Refresh rate Optimization Management (GROM), Display Pilot si Black eQualizer intr-un display de 27 de inci cu aspect Wide.

Monitorul XL2720Z dispune de modul de redare FPS (First Person Shooter) realizat in colaborare cu cele mai cunoscute echipe din sportul electronic. Acest mod ofera nivelul optim de luminozitate, contrast, claritate si balanta a culorilor pentru o experienta de gaming imbunatatita.

Monitorul ofera optiunea Game Mode Loader ce pune la dispozitia gamerilor posibilitatea de a incarca diverse setari de display pentru performante crescute in functie de jocul ales: CS GO, Battlefield 3, Call of Duty 3, Diablo 3, Dota 2.

Noul BenQ XL2720Z este certificat NVIDIA 3D Vision 2, si beneficiaza de tehnologie NVIDIA 3D LightBoost.

XL2720Z vine cu un controler special. Acest controler are trei butoane presetate, astfel utilizatorul poate sa personalizeze si salveze setarile de afisare pentru activitati ca jocuri video, office sau filme.

Utilizand rotita de derulare al controlerului special pentru a naviga rapid si a modifica setarile OSD. Se elimina astfel procesul greoi si plictisitor de ajustare a setarilor monitorului.

Monitorul XL2720Z va fi disponibil la partenerii BenQ din Romania incepand cu luna februarie la un pret recomandat de 2199 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: monitor Benq XL2720Z monitor gaming profesional monitor rata refresh 1ms monitoare benq
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google