Mio Technology intra pe piata SmartWatch si Action Camera, dupa numirea unui nou Country Director pentru Romania si Ungaria

de Radu Eftimie | 18 noiembrie 2014

Mio Technology estimeaza ca anul acesta va inregistra vanzari de 1,5 milioane de euro in Romania, in crestere cu aproape 5 la suta comparativ cu anul trecut, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Cota de piata a Mio in Romania a urcat anul acesta la aproximativ 30% si isi va continua cresterea si in 2015, pe fondul introducerii in portofoliu a unor noi categorii de produse, estimeaza producatorul.

Astfel, planurile companiei includ, pe langa diversificarea gamei de device-uri GPS si camere video auto, si lansarea de Action Cameras (cu un model rezistent la apa), Navigatie GPS pentru biciclete (cu 4 modele diferite) si Sport Watches, categorie care presupune prezentarea pe piata a unei serii de ceasuri inteligente.

Noile planuri ale Mio Technology coincid cu numirea lui Cosmin Dobranis in functia de Country Director al companiei pentru Romania si Ungaria. Cu o experienta de 12 ani in domeniul vanzarilor, Cosmin Dobranis a preluat aceasta functie incepand cu 1 octombrie.

"Responsabilitatea mea este sa cresc vanzarile si notorietatea produselor Mio Technology, iar in paralel ma voi axa si pe dezvoltarea lantului de distributie din regiune. Sunt increzator ca voi reusi sa majorez cota de piata Mio", a declarat Cosmin Dobranis.

Cumparati de la eMAG produse din Gama GPS la preturi speciale

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: mio technology gps action camera mio gps bicicleta mio action cam mio technology
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google