Microsoft propune o tastatura universala pentru device-uri Android, iOS si Windows (Video)

de Redactia Hit | 17 septembrie 2014

Microsoft confirma ca viitorul companiei va fi centrat pe servicii, pe software si chiar si pe hardware compatibil cu platformele ce concureaza cu Windows. Gigantul american a prezentat recent o tastatura universala pentru device-uri portabile si care este compatibila cu toate tipurile de sisteme de operare mobile importante, precum Android si iOS si, bineinteles, Windows.

Denumita Universal Mobile Keyboard, noua tastatura a Microsoft seamana cu produse similare lansate deja pe piata de companii cunoscute pe segmentul accesoriilor pentru gadgeturi mobile, iar cel mai apropiat exemplu este tastatura Logitech K480, dupa cum scrie The Verge.

Interesant este faptul ca Microsoft a optat pentru eliminarea tastei speciale Windows. Accesoriul Microsoft vine cu o tasta Home (Android), dar si cu una cmd, specifica Apple.

Tastatura se conecteaza la device-uri prin Bluetooth, iar producatorul afirma ca un ciclu complet de incarcare a bateriei poate furniza o autonomie (probabil stand by) de pana la sase luni.

Microsoft Universal Mobile Keyboard va ajuge initial pe piata americana, incepand cu luna octombrie, la un pret de 79,95 dolari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft Universal Mobile Keyboard tastatura microsoft mobile pret accesorii mobile microsoft
spacer
Opiniile cititorilor
spacer