Microsoft lucreaza deja la o tableta de 7 inci cu Windows 8

de Radu Eftimie | 11 aprilie 2013

Wall Street Journal scrie ca gigantul Microsoft lucreaza deja la o tableta cu display de 7 inci si care va rula Windows 8.

Tableta, care va avea un ecran cu o rezolutie de 1024 x 768 pixeli, ca urmare a modificarii unor specificatii de dezvoltare in Windows, ar trebui sa ajunga la utilizatori spre sfarsitul acestui an.

Potrivit The Verge, tableta ar putea fi lansata sub brandul Xbox, ceea ce inseamna ca vom avea de-a face cu un device capabil de gaming sau cel putin compatibil cu anumite titluri de jocuri disponibile pe consola Microsoft.

Anumite surse citate de jurnalistii de la Wall Street Journal afirma ca Microsoft a decis sa demareze deja dezvoltarea tabletei cu ecran de 7 inci in conditiile in care compania din Redmond trebuie sa ofere o "replica" rapida produsului de succes al Apple, iPad mini, dar si tabletei Nexus 7 de la Google.

Speculatiile s-ar putea dovedi credibile avand in vedere ca Microsoft este nevoita sa intre pe cat mai multe segmente de piata pentru a putea compensa scaderea destul de puternica a cererii PC-urilor traditionale.

Primele zvonuri privind o tableta de gaming de la Microsoft au aparut in noiembrie anul trecut, iar HIT.ro a prezentat subiectul. Detalii, AICI.

Surse: The Verge, Wall Street Journal

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Microsoft Xbox Surface tableta microsoft gaming xbox surface tableta 7 inci secret microsoft
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google