Microsoft convinge tot mai multi producatori asiatici sa se alature Windows Phone

de Liviu Petrescu | 27 februarie 2014

Microsoft a batut palma cu 5 producatori chinezi si cu 3 companii indiene pentru productia de gadgeturi Windows Phone. Compania americana extinde continuu parteneriatele pentru Windows Phone prin plati directe.

Daca Windows Phone are o problema de imagine, Microsoft spera sa o rezolve prin convingerea a cat mai multi producatori sa mizeze pe sistemul de operare. Printre companiile care vor lansa un smartphone WP8.1 se numara ZTE, Lenovo, Huawei, Gionee si chiar Foxconn.

Windows Phone

In afara de extindere pe piata din China, Microsoft a convins si trei mari producatori indieni sa se alature Windows Phone: Lava, Xolo si Karbonn. Mizand pe pietele asiatice, compania ar putea in sfarsit ridica Windows Phone si sistemul de operare ar putea deveni un concurent adevarat pentru Android si iOS.

Microsoft va continua in acelasi timp lansarea de telefoane proprii, sub brandul Nokia, iar lansarea noilor Nokia X, X+ si XL demonstreaza ca americanii sunt dispusi sa lanseze chiar si gadgeturi Android pentru a-si creste credibilitatea.

Sursa: GizmoChina

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft windows phone zte windows phone lenovo windows phone
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google