Masinile de spalat din Clasa energetica A cu o eficienta si o performanta inalta

de Redactie Hit.ro | 3 februarie 2023

Masina de spalat Hisense

Eficiente si capabile de performante inalte, noile masini de spalat Hisense se axeaza pe durate mai scurte de spalare si folosirea de cat mai putina apa. 

 

Profitati de reduceri si bucurati-va chiar acum de noile noile masini de spalat Hisense, clasificate in clasa energetica A, cea mai buna clasa din piata!

 

Pauza si Adaugare

 

Adaugarea Hainelor in timpul Spalarii

 

Apasati doar butonul „Start/Pauza" in primele zece minute ale ciclului de spalare si puteti adauga orice lucruri scapate sau uitate in timpul spalarii fara sa asteptati 2-3 minute ca PTC sa se blocheze, ceea ce este mai convenabil pentru spalarea dumneavoastra. Aceasta functie va fi activata doar atunci cand nivelul apei si temperatura apei sunt sigure pentru utilizatorul final.

 

Curatarea Tamburului

 

Intotdeauna haine proaspete garantate

 

Cu caracteristica Curatarea Tamburului, puteti curata tamburul cu mai multa apa, la temperaturi si viteze de rotatie mai ridicate ale tamburului pentru a asigura o performanta de spalare cu adevarat excelenta. Aceasta va permite pastrarea masinii voastre de spalat in cea mai buna stare si a hainelor voastre intotdeauna proaspete.

 

Grija pentru piele

 

Protectie ridicata pentru pielea sensibila

 

Asigurati o spalare igienica cu cicluri de clatire suplimentare pentru a elimina in mod eficient urmele detergentilor reziduali de pe tesatura si pentru a elimina alergenii care ar putea provoca o iritabilitate neplacuta a pielii.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google