MIO lanseaza doua noi GPS-uri ce ofera informatii din trafic in timp real (Preturi)

de Redactia Hit | 10 iulie 2013

Mio a anuntat lansarea pe piata locala a doua noi produse prevazute cu serviciul TMC, sistem care colecteaza, interpreteaza si livreaza date din trafic in timp real, la nivel national.

TMC este un sistem care ofera informatii cu privire la problemele de trafic de pe principalele autostrazi (accidente, ambuteaje sau lucrari rutiere) si pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea recalcularii rutei. Atunci cand datele sunt integrate direct intr-un sistem de navigatie, informatiile despre trafic pot fi utilizate in calcularea traseului. Astfel, dispozitivul GPS prezinta rute alternative pentru a evita incidentele din trafic. Serviciul TMC este codat digital folosind sistemul FM-RDS prin unde radio conventionale.

Cumparati de la Emag GPS-uri la preturi speciale

Serviciul este gratuit pe viata si vine instalat pe modelele Mio Spirit 495 Eu LMU TMC si Mio Spirit 695 Eu LMU TMC din noua gama de dispozitive de navigatie prin GPS Mio Spirit 2012.

Noile dispozitive de navigatie prin GPS Mio Spirit 2012 cu serviciul TMC integrat sunt disponibile pe piata din Romania la urmatoarele preturi:

  • Mio Spirit 495 Eu LMU TMC (4,3inci) - 779 lei
  • Mio Spirit 695 Eu LMU TMC (5,0inci) - 879 Lei
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: gps mio tmc gps mio pret servicii gps romania Mio Spirit 495 Eu LMU TMC Mio Spirit 695 Eu LMU TMC
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google