Logitech lanseaza o noua gama de periferice pentru gameri

de Redactia Hit | 20 martie 2013

Noua gama include sase mousi si tastaturi reconcepute si doua noi seturi de casti. Folosind tehnologia infraroru, Logitech a analizat interactiunea intre mana si dispozitiv in timpul gameplay-ului. Ca rezultat, gamerii vor vedea mai multe imbunatatiri la noile dispozitive din gama G, potrivit unui comunicat de presa.

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse este un mouse de gaming wireless cu un report rate la nivelul unui mouse de gaming cu fir. Mouse-ul dispune de un invelis hidrofobic durabil in zona palmei ce o ajuta sa nu se lipeasca de mouse iar un grip solid pe laturi asigura un control ferm.

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse dispune de 13 taste programabile si va fi disponibil la un pret recomandat de 99,99 Euro.

Logitech G500s Laser Gaming Mouse

Pentru gamerii ce joaca FPS, Logitech G500s Laser Gaming Mouse dispune de un gaming grade laser pentru control precis al cursorului pe o varietate de suprafete si o rotita de scroll ultra-rapida dual-mode. G500s are o greutate personalizabila de aproape 27 grame si posibilitate de ajustare a centrului de gravitate. Mouse-ul dispune de 10 taste de control programabile.

Logitech G500s Laser Gaming Mouse va fi disponibil la un pret recomandat de 69,99 Euro.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse

Logitech G400s Optical Gaming Mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS si include tehnologia sensor Delta Zero pentru un control bun al cursorului. Ca si celelalte modele, G400s dispune de un invelis hidrofob ce ajuta mainile sa nu devina lipicioase. Cu ajutorul LGS, poti personaliza cele opt butoane programabile, iar mouse-ul dispune de asemenea de microswitches mecanice ce au o durata de viata evaluata la 20 de milioane de apasari.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse va fi disponibil la un pret recomandat de 59,99 Euro.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Logitech G100s Optical Gaming Mouse este dezvoltat special pentru jocurile RTS si MOBA. G100s dispune de butoane gandite pentru sesiuni indelungi de click-uri iar tehnologia sensor Delta Zero confera acuratete pentru orice nivel de viteza a mainii.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse va fi disponibil la un pret de 39,99 Euro.

Logitech G19s Gaming Keyboard

Logitech G19s Gaming Keyboard ofera un flux constant de informatii importante pe un LCD GamePanel integrat, ajustabil. Avand la dispozitie iluminare color customizabila, poti alege din 16 milioane de nuante si poti desemna o culoare specifica fiecarui profil si mod de profiluri in acelasi joc.

Tastatura dispune de asemenea de un invelis hidrofob ce acopera marginea pe care se odihneste palma, in timp ce invelisul dublu UV ofera tastelor mai multa rezistenta in timp. Logitech G19s are 12 taste G programabile cu pana la 36 de functii diferite de-a lungul a trei moduri diferite cu trei macro-uri pe tasta. Doua porturi High-Speed USB 2.0 permit transferul de date de la si catre alte dispozitive, precum MP3 player sau driver flash, in timp ce poti incarca dispozitive cu baterii. Tastatura include de asemenea anti-ghosting pentru 26 de taste.

Logitech G19s Gaming Keyboard va fi disponibil la un pret recomandat de 199,99 Euro.

Logitech G510s Gaming Keyboard

Logitech G510s Gaming Keyboard ofera 18 taste G programabile, care permit configurarea a pana la 54 de functii diferite de-a lungul a trei moduri diferite, cu trei macro-uri pe tasta. Tastatura dispune de un ecran LCD GamePanel pe care poti urmari informatii in timp real in joc, informatii de sistem, poti comunica prin  VoIP si nu in ultimul rand, poti dezvolta sau adauga aplicatii care sa functioneze cu GamePanel.

Logitech G510s Gaming Keyboard va avea un pret recomandat de 119,99 Euro.

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset este sustinut de tehnologia Dolby Headphone ce creaza un camp sonor de 360 de grade care ofera avantajul de a auzi ceea ce nu se poate vedea in joc. Setul de casti ofera pad-uri lavabile pentru ureche ce se aseaza confortabil pe durata orelor de gaming.

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset va fi disponibil la un pret de 79,99 Euro.

Logitech G230 Stereo Gaming Headset

Logitech G230 Stereo Gaming Headset foloseste drivere de 40mm din neodim.

Logitech G230 Stereo Gaming Headset va avea un pret recomandat de 59,99 Euro.

Noile dispozitive Logitech vor fi disponibile in Europa incepand cu luna mai.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: logitech periferice 2013 gama g accesorii logitech preturi periferice gaming
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google