Logitech a lansat doua noi huse cu tastaturi din gama Folio pentru iPad si iPad mini (VIDEO)

de Redactia Hit | 26 martie 2013

Logitech a anuntat extinderea gamei de accesorii pentru tablete cu doua noi produse - Logitech Keyboard Folio si Logitech Keyboard Folio Mini.

Ambele dispozitive sunt concepute sa protejeze tabletele si ecranul tactil.

Logitech Keyboard Folio se conecteaza la iPad prin Bluetooth si ofera comoditatea tastelor mari. Keyboard Folio este dotata si cu taste pentru shortcut-uri pentru functiile iPad.

Logitech Keyboard Folio este dotata cu un sistem de inchidere bazat pe magneti si care reduce riscul de deterioarare a tabletei atunci cand posesorul calatoreste, dar si cu un stand-suport ce permite doua unghiuri de vizualizare confortabile.

Logitech Keyboard Folio dispune, de asemenea, de functionalitatea On/Off care porneste tableta atunci cand userul deschide husa si intra in modul sleep atunci cand aceasta este inchisa.

Logitech Keyboard Folio va fi disponibila in Europa in luna aprilie 2013 la un pret recomandat de 100 de euro. Logitech Keyboard Folio mini va fi disponibil in Europa din mai 2013 la un pret recomandat de 80 de euro.

Sursa: Logitech

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: logitech keyboard folio tastatura folio ipad keyboard folio logitech ipad mini logitech folio keyboard pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google