Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, o noua tastatura cu touchpad de la Logitech

de Redactia Hit | 15 august 2013

Logitech a anuntat lansarea Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, o tastatura wireless cu un touchpad integrat si functii multiple, inclusiv swipe.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 dispune de un design ultra-slim ce ocupa mai putin spatiu pe birou, pentru ca se conecteaza wireless la PC si optimizeaza navigarea cu ajutorul unui touchpad integrat. Zona tactila este simtitor mai mare fata de touchpad-ul unui laptop. Touchpad-ul recunoaste pana la 8 gesturi multi-touch Windows cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint.

"Sistemul de taste Logitech PerfectStroke distribuie presiunea de tastare in mod egal pe suprafata tastelor, asa incat fiecare apasare este silentioasa si placuta la atingere, chiar si atunci cand apesi doar partea superioara a tastei. Tastele de tip incurve dispun de margini rotunjite pentru ca degetele sa alunece pe tastatura, iar tastarea sa fie cat mai fluida", se arata intr-un comunicat al Logitech.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 dispune de un receiver Unifying extrem de mic, ce foloseste o conexiune avansata de 2.4 GHz care ofera stabilitatea unui dispozitiv cu fir.

Pret si disponibilitate:
Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 va fi disponibila in Europa incepand cu luna septembrie 2013 la un pret recomandat de 99,99 Euro.

Sursa: Logitech

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: logitech Wireless All in One Keyboard tastatura wireless all in one pret tastatura wireless logitech
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google