Limbajul comun al sportului consolideaza parteneriatele dintre companii

de Redactie Hit.ro | 26 mai 2022

 

Cupa Shell

Cupa de Fotbal “SHELL HELIX” a reunit reprezentantii a patru companii într-un eveniment fotbalistic încheiat cu buna dispozitie

Arena Nationala a fost miercuri, 11 mai, gazda unui eveniment în care competitia din teren s-a împletit cu parteneriatul reprezentantilor a patru companii rezultand un eveniment destins, relaxat, ce a dus la consolidarea relatiilor de prietenie limbajul comun, cel al sportului.

Compania ELGEKA-FERFELIS, reprezentant oficial Shell Lubricants în Romania, a organizat prima editie a Cupei de Fotbal “SHELL HELIX” care a reunit la start patru echipe, cea a firmei organizatoare si cele ale partenerilor acesteia, MHS (dealer MAN), IPSO Agricultura (dealer John Deere) si Hyundai Romania.

Partidele s-au disputat într-o atmosfera destinsa, în spirit sportiv de respect si fair-play, echipele a cate 11 jucatori duelandu-se pe parcursul a doua reprize de cate 15 minute si avand la dispozitie un numar nelimitat de schimbari. Intens disputate, meciurile nu au avut nevoie de lovituri de departajare, fiecare jucator al celor patru echipe lasand de-o parte colaborarea prieteneasca de zi cu zi din relatiile comerciale si implicandu-se total pentru gloria sportiva a culorilor pe care le apara. Departe de a fi încrancenate, meciurile au fost un prilej de buna dispozitie, la care au contribuit din plin galeriile echipelor. Acestea au avut sustinerea din tribune a colegilor din companii, veniti în numar mare la acest spectacol sportiv de amatori. La crearea unei atmosfere deosebite a contribuit MC-ul evenimentului, nimeni altul decat Marian Olaianos, binecunoscutul comentator TVR al meciurilor de UEFA Champions League si ale echipei nationale si realizator al emisiunii de istorie fotbalistica Replay.

La finalul evenimentului organizatorii au oferit premii si medalii tuturor participantilor. Chiar daca nu se înscrie în statistici, este onorant sa mentionam numele castigatoarei, echipa Elgeka-Ferfelis-Shell si sa apreciem efortul depus de toti participantii. Important este faptul ca relatiile de business s-au împletit cu fotbalul, sportul care atrage miliarde de suporteri.

Asa cum sta bine, relatiile de business s-au consolidat la mult asteptata repriza a treia, unde s-au dezbatut cele mai frumoase faze si cele mai spectaculoase goluri. Toti participantii au fost bucurosi de oportunitatea oferita de a juca pe cel mai mare stadion al tarii si de a trai pe viu emotia implicarii directe într-o competitie sportiva în conditii si organizare profesionista.

Compania Elgeka-Ferfelis multumeste si pe aceasta cale tuturor participantilor, precum si partenerului Durby Sports Marketing pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment de succes.

Cupa Shell

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google