Lenovo a lansat oficial Yoga Tablet cu Android. Design superb autonomie excelenta (GALERIE FOTO)

de Redactia Hit | 30 octombrie 2013

Primele informatii despre seria Yoga Tablet de la Lenovo au aparut recent pe site-ul unui retailer german, iar acum compania chineza a lansat oficial produsele. Gama Lenovo Yoga tablet include doua modele de tablete de 8 si 10 inci, ce ofera design denumit de companie "multimode", ce permite folosirea device-urilor in mod flexibil si autonomie foarte buna.

Design-ul tabletelor este cu adevarat special, baza device-urilor fiind cilindrica si oferind un suport rabatabil care poate pozitiona tablele in diferite unghiuri pentru utilizare cu sau fara o tastatura separata.

Lenovo Yoga Tablet 8

Lenovo Yoga Tablet de 8 inci, cunoscuta anterior drept Ideapad B6000-F, dispune de un procesor quad core MediaTek MT8125 tactat la 1,2 GHz, are un ecran cu rezolutie de 1.280 x 800 p si 1 GB RAM. Stocarea este de 16GB (plus slot pentru carduri microSD), in timp ce camera are 5MP. Tableta de 8 inci ruleaza Android 4.2 Jelly Bean si dispune de o baterie puternica.

Acumulatorul se afla in partea cilindrica a device-ului si are o capacitate de 6.000 mAh, ce ofera, potrivit producatorului, o autonomie de lucru de 18 ore. Daca autonomie promovata de Lenovo se confirma, atunci avemn de-a face cu un record. Pretul modelului Yoga Tablet de 8 inci este de doar 249 de dolari si este disponibila comercial in SUA incepand de astazi.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tableta lenovo Ideapad B6000 F ideapad B8000 F lenovo yoga tableta lenovo pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google