Lenovo Romania si-a marit echipa la 160 de angajati dupa finalizarea achizitiei diviziei de servere x86 de la IBM

de Redactia Hit | 15 ianuarie 2015

Odata cu finalizarea achizitiei diviziei de servere x86 si a tranzitiei echipelor IBM catre Lenovo, compania numara in prezent 160 de angajati.

In Romania, procesul de tranzitie a fost unul complex, Lenovo integrand, pe langa angajatii si operatiunile IBM, si un laborator de cercetare si dezvoltare, cel mai mare dupa cel din Raleigh, SUA. Astfel, 148 de programatori si oameni de vanzari de la IBM din cadrul diviziei de servere x86 s-au alaturat echipei de marketing, management si vanzari formata din 12 persoane de la Lenovo.

"Sediul central Lenovo inaugurat astazi este pregatit sa gazduiasca in conditii optime aceasta echipa extinsa", se arata intr-un comunicat al companiei.

In fiecare tara, integrarea IBM in Lenovo s-a realizat cu migrarea unor echipe formate din cativa programatori. Romania este una dintre putinele tari care a inregistrat un numar mult mai mare de angajati IBM care au facut tranzitia catre echipa Lenovo.

Pentru 2015, Lenovo isi propune consolidarea pozitiei de lider in segmentul de PC-uri prin dezvoltarea de tehnologii si produse noi. Conform strategiei, Lenovo isi va mentine pozitia actuala de piata si va intra, odata cu aceasta integrare, si in alte segmente de business.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo romania achizitie lenovo ibm lenovo romania sediu nou
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google