Leap Motion - control prin gesturi, mai ceva decat Kinect (Video)

de Liviu Petrescu | 28 iunie 2012

Leap Motion va lansa la sfarsitul anului un sistem de control prin gesturi mai rapid, mai puternic, mai mic si mai ieftin decat Microsoft Kinect. Afla ce poate face The Leap.

Noul sistem de control prin gesturi realizat de Leap Motion foloseste mai multi senzori pentru a crea un spatiu 3D de 1 metru cub in care orice comanda a utilizatorului este observata, cu o acuratete foarte mare, scrie TheVerge.

The Leap analizeaza independent miscarea fiecarui deget si recunoaste si un creion tinut intre degete. Sistemul de control prin gesturi transforma orice ecran intr-un ecran tactil, fara atingere.

Primul device cu tehnologia Leap Motion este asteptat intre decembrie 2012 si februarie 2013 la un pret de aproximativ 70 dolari, dar compania planuieste integrarea in mai multe produse.

Modelul actual este mai mic decat Microsoft Kinect si poate fi "inghesuit" intr-o cutie de marimea unei carcase USB, dar compania lucreaza si la un aparat cu senzori mai puternici, ce ar extinde spatiul 3D la 10 metri cubi.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: leap motion microsoft kinect control prin gesturi
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google