La ce te poti astepta de la IFA Berlin 2012

de Liviu Petrescu | 7 august 2012

Sub sloganul "Consumers Electronics Unlimited", targul international IFA Berlin 2012 este unul dintre cele mai importante evenimente tehnologice. Afla ce lanseaza marii producatori de electronice la IFA Berlin 2012.

Inainte de deschiderea targului pentru publicul larg, in perioada 31 august - 5 septembrie, marii producatori isi vor prezenta surprizele in evenimente destinate doar presei de specialitate, astfel incat cele mai importante lansari pregatite pentru IFA Berlin 2012 vor avea loc in zilele de 29 si 30 august, scrie GSMArena. Afla mai multe despre lansarile pregatite pentru IFA Berlin.

La ce te poti astepta de la IFA Berlin 2012

1. Samsung Galaxy Note 2

Vedeta targului va fi cu siguranta noul Samsung Galaxy Note 2, pregatit pentru un eveniment "Unpacked" in data de 29 august. Dupa vanzarile record ale smartphone-ului Samsung Galaxy S3, noul Galaxy Note 2 este una dintre cele mai importante lansari de telefoane Android din a doua parte a anului.

Samsung Galaxy Note 2 are dimensiuni putin mai mari decat prima versiune a smartphone-ului, cu o diagonala de 5,5 inci, fata de 5,3 inci, dar foloseste acelasi stylus Samsung S-pen.

Samsung va tine o conferinta de presa si in data de 30 august, in care va prezenta probabil cele mai noi inovatii in electrocasnice si poate chiar si noutati Smart TV.

La ce te poti astepta de la IFA Berlin 2012


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ifa berlin 2012 samsung ifa berlin sony xperia berlin
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google