La ce se (mai) poate folosi un stick USB? Vedeti 10 trucuri utile

de Adelina Dobrin | 7 mai 2012

Un stick USB se poate folosi la atat de multe lucruri, incat merita sa fie numit o "achizitie tehnologica profitabila". Capacitatile acestui accesoriu aparent simplu depasesc cu mult sarcina standard de stocare si transfer de fisiere. Cateva trucuri utile pot transforma cu usurinta banalul stick USB intr-un "asistent" expert in multi-tasking, potrivit CNET.

Concret, versatilul stick USB acopera o gama intreaga de sarcini esentiale pentru orice utilizator de computer. Daca functiile de baza sunt bine cunoscute de toata lumea, repararea unui sistem de operare virusat sau rularea aplicatiilor diverse direct de pe drive sunt variante mai putin populare.

1. Blocarea si deblocarea computerului

Cu ajutorul unui soft de securitate numit Predator, computerul personal poate fi blocat si deblocat cu ajutorul unui stick USB. Dispozitivul actioneaza ca o cheie, care permite accesul utilizatorului atunci cand este conectat si il restrictioneaza imediat ce este indepartat.

Oricine incearca sa utilizeze PC-ul fara stick-ul in cauza sau fara sa stie o parola ultrasecreta, se loveste de mesajul ferm "Acces denied".


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utilizare stick usb trucuri folosire stick usb functii stick usb
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google