LG si Cognitive Networks lucreaza un Smart TV si mai interactiv

de Liviu Petrescu | 30 august 2013

LG deruleaza un parteneriat pentru a face Smart TV-ul mai inteligent si mai interactiv. Tehnologiile dezvoltate de Cognitive Networks vor fi utilizate in noul serviciu LivePlus, disponibil pe televizoarele inteligente LG.

Folosind inovatiile Cognitive Networks, LG vrea sa ofere cumparatorilor un mod de a interactiona cu adevarat cu continutul TV, printr-o platforma care poate oferi informatii relevante despre personajele din seriale si alte detalii.

LG Cognitive Networks

Noul serviciu pentru Smart TV-uri LG va permite televiziunilor sa creeze aplicatii HTML care sa ofere continut bonus chiar in timpul emisiunilor, inclusiv sondaje in cadrul carora telespectatorul poate vota direct cu telecomanda. 

Reclamele ar putea face parte din noul serviciu LG LivePlus, alaturi de unele servicii utile, care sa justifice prezenta lor. Sistemul ar putea permite chiar accesul cu un buton la continut Video on Demand, intr-un mod revolutionar, oferind utilizatorilor optiunea de a viziona de la inceput un episod dintr-un serial pe care l-au descoperit prea tarziu la schimbarea canalelor.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: serviciu lg liveplus lg smart tv lg cognitive networks
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google