LG pregateste display-uri cu 600 - 700 ppi pentru phablet-uri

de Redactia Hit | 29 mai 2014

LG abia a lansat pe piata noul sau varf de gama din gama smartphones, LG G3, ce ofera o densitate a pixelilor incredibil de mare, 534ppi, dar se pare ca producatorul nu are niciun gand sa se opreasca aici. Compania lucreaza la display-uri de 6 inch ce vor oferi o densitate a pixelilor de 600 ppi si chiar mai mult.

Potrivit Electronista, seful companiei sud-coreene a declarat, in cadrul unui interviu recent, ca producatorul va propune pe partenerilor, in curand, display-uri de 6 inch cu 600 ppi, o caracteristica pe cat de atragatoare, pe atat de inutila din punctul nostru de vedere.

LG promite chiar si tehnologii si mai avansate pentru display-urile ce vor utila telefoanele de mari dimensiuni in urmatorii ani, respectiv ecrane cu o densitate a pixelilor de peste 700ppi.

Reprezentantii LG nu au precizat daca display-urile de 6 inch cu 600 PPI, ce ar putea fi prezentate nu mai tarziu de luna viitoare in cadrul unui eveniment din San Francisco, vor utila smartphone-urile companiei sau cele ale partenerilor.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lg display 2014 lg g3 ecran densitate pixeli quadhd
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google