LG ar putea lansa un smartwatch cu Firefox OS

de Redactia Hit | 25 martie 2013

Informatiile privind lansarile de ceasuri inteligente au inceput sa domine bursa de zvonuri si, aproape saptamanal, aflam ca o noua companie s-a alaturat producatorilor care intentioneaza sa lanseze pe piata un smartwatch. LG este cea de-a patra companie de top inclusa pe lista posibililor producatori de ceasuri inteligente.

Pana mai ieri am fost bombardati cu informatii care vizau producerea ceasurilor inteligente de catre Apple, Samsung si Google. Compania LG a intrat si ea in scena, scrie Koreea Times, citata de Geek. LG nu este la prima aventura de acest gen in lumea ceasurilor inteligente.

Dimpotriva, inca din 2009 compania propunea consumatorilor un ceas inteligent, GD910, care nu a avut insa succes comercial.

LG, mai scrie Koreea Times, ar putea folosi pentru noile sale ceasuri inteligente sistemul de operare al Mozilla, Firefox OS.

Desigur, pana acum, avem in mare parte presupuneri si zvonuri care nu fac altceva decat sa stimuleze imaginatia fanilor unor astfel de gadgeturi. Exceptie face Samsung, care a si confirmat prin executivii sai ca lucreaza la un ceas inteligent, dar si Google, care a inregistrat un patent pentru un astfel de gadget.

Sursa: Geek, Koreea Times

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lg smartwatch apple smartwatch google smartwatch samsung smartwatch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google