LG Optimus L9 ajunge la Orange. Operatorul promite integrare NFC in SIM-uri

de Redactia Hit | 15 noiembrie 2012

Orange include smartphone-ul LG Optimus L9 in oferta sa, incepand de maine. In acelasi timp, operatorul a anuntat ca, in viitor, serviciile NFC (Near Field Communication) vor beneficia de integrare cu SIM-urile Orange.

LG Optimus L9 functioneaza cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are un procesor dual-core de 1 GHz si este dotat cu un ecran de 4,7 inci Corning Gorilla Glass 2.

Smartphone-ul are o camera de 5 MP si dispune de memorie de 4 GB, plus sot pentru carduri micro-SD. Autonomia device-ului este sustinuta de un acumulator de 2150 mAh, iar viteza de conectare la internet  poate ajunge pana la 21,6 Mbps.

LG Optimus L9 are instalata aplicatia QuickTranslator, cu functie de recunoastere optica a caracterelor (OCR) a scrisului de mana si suport pentru traducerea textelor din 44 de limbi diferite.

Telefonul este compatibil cu tehnologia Near Field Communication (NFC), care il recomanda pentru efectuarea de plati, accesul in mijloacele de transport sau utilizarea cardurilor de loialitate folosind telefonul mobil, urmand ca in viitor toate aceste facilitati sa fie integrate cu SIM-ul Orange.

Telefonul poate fi achizitionat la pretul de 45 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 29 (ce ofera 1,5 GB pentru internet pe mobil, 250 minute nationale si internationale catre fix, 250 SMS-uri nationale, 2500 minute sau SMS-uri in retea, TV pe mobil si acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lg optimus l9 lgl9 orange romania optimus l9 pret romania orange servicii
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google