Iti doresti un laptop bun, dar care sa coste putin? Orienteaza-te spre un laptop refurbished

de Redactia Hit | 26 februarie 2016

 

Vrei sa iti cumperi un laptop de calitate, dar sa te multumeasca si din punct de vedere financiar? Poti opta pentru un laptop refurbished. Acesta reprezinta un laptop alcatuit din componente ce au fost respinse la prima proba in fabrica, insa erorile acestor componente au fost remediate si s-au efectuat testari ulterioare ce dovedesc functionalitatea fiecarui element in parte. Spre exemplu, trebuie sa stii ca un laptop nou-nout nu are toate componentele testate, ci doar prin sondaj, si daca ai ghinion poti nimeri si un laptop nou cu una din componente defecte. In schimb, la un laptop refurbished toate piesele sunt testate si poti fi sigur ca sunt conforme garantiei.Asadar laptopurile refurbished nu sunt deloc de proasta calitate, ci din contra si in plus au si preturi foarte avantajoase.

Desi ele asa sunt percepute de majoritatea lumii, acestea sunt modele ce pot avea procesoare de ultima generatie si o placa video dedicata. Memoria poate fi una mai mica, insa nu este o regula. Vei putea intalni laptop refurbished cu o memorie de 4Gb sau cu memorie de 8 Gb. De altfel si modelul produsului conteaza. In functie de el si de specificatiile lui sunt stabilite si preturile.

Preturile laptopurilor refurbished sunt foarte accesibile, pot fi acceptate de orice persoana, mai ales daca vorbim despre modele mai simple ca si configuratie,ideale pentru activitati obisnuite ce nu au nevoie de multa memorie sau nu implica neaparat o placa video dedicata. Placile video dedicate sunt in general pentru persoanele care obisnuiesc sa se joace la foc automat. Jocurile special necesita un laptop de ultima generatie din toate punctele de vedere. Insa aceste produse sunt de regula achizitionate de baieti sau barbati.

 

Un aspect important este faptul ca anumite magazine online ofera posibilitatea achizitionarii acestor produse prin intermediul unei solutii de finantare la cumparaturi. Cu alte cuvinte iti poti cumpara un laptop refurbished in rate fara dobanda. Este un lucru important intrucat nu oricine poate plati cu banii jos un produs hardware. Totodata te poti interesa online de magazinele care ofera si alte accesorii la pachet cu produsul de baza. Accesoriile sunt reprezentate de cabluri de alimentare,mouse-uri sau cd-urile cu drivere. Este important si faptul ca aceste componente impreuna cu laptopul vin cu garantii separate.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google