Impartasiti experiente din calatorii pentru a castiga un GPS

de Alex Hanea | 7 iulie 2009

Mio Technology anunta astazi lansarea blogului destinat turistilor, care va ingloba experiente reale de calatorie. Accentuand ideea de „Explore more”, Mio lanseaza acest blog pentru a impartasi adevarate experiente care va ajuta sa descoperiti obiective istorice, culturale ale unui oras sau ale unei tari.

Facand publice povestile din timpul calatoriei pe blogul de calatorie Mio http://www.miobuzz.tv/travel/, aveti posibilitatea de a castiga un dispozitiv GPS Mio.

“Spiritul de a explora mai mult nu inseamna numai a calatori sau a vedea locuri noi. Oamenii gasesc acum mai interesant sa afle informatii despre istoria, cultura sau impresiile localnicilor despre zonele in care acestia calatoresc. Blogul de calatorie Mio este lansat pentru a-i incuraja pe cititori sa afle mai multe despre destinatiile lor, dar si despre cum sa se comporte ca adevarati cunoscatori si chiar sa se simta ca localnicii in timpul vizitelor”, declara Justine Liu, Global Marcom Director Mio Technology.

Odata cu sezonul estival, Mio ofera dispozitive GPS pentru cititorii care care isi scriu propriile articole din calatorii. Publicand un articol, autorul va intra direct in extragerea lunara pentru a castiga un dispozitiv Mio.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google