IFA 2014. Calendarul principalelor evenimente de la Berlin

de Redactia Hit | 31 august 2014

IFA 2014 va demara pentru publicul larg pe 5 septembrie, insa principalele lansari de produse ale marilor companii participante la expozitie vor fi facute inainte, incepand cu data de 3 septembrie. Am sintetizat pentru voi, pe zile, calendarul celor mai importante evenimente din saptamana care urmeaza. Iata la ce noutati ne putem astepta.

3 septembrie (miercuri)

Samsung Unpack 2014 Episode 2 - Samsung va organiza Unpack 2014 in trei orase simultan: Berlin, Beijing si New York, iar evenimentul va fi transmis in sistem live streaming in 3 septembrie. Vedeta lansarilor Samsung va fi, cu siguranta, Samsung Galaxy Note 4, urmatorul phablet al sud-coreenilor, dar compania va prezenta si alte device-uri electronice. Samsung Unpack 2014 va avea loc miercuri, incepand cu ora 15:30, ora Romaniei.

Tot pe 3 septembrie, mari producatori, precum Sony, Panasonic, Amazon, isi vor prezenta noutatile.

Conferinta Sony din 3 septembrie va avea loc la ora 17:00, ora Romaniei, si va aduce in atentia fanilor trei device-uri, asa cum se poate deduce dintr-un teaser publicat recent de companie. Cel mai probabil vom vedea pe scena noile Xperia Z3, Xperia Z3 Compact si Xperia Z3 Tablet compact.

De asemenea, Sony ar putea aduce la Berlin si noile versiuni ale Camerelor-obiectiv QX.

Asus are programata lansarea ZenWatch, noul ceas inteligent al companiei, tot pentru 3 septembrie, dupa cum scriam vineri, insa este de asteptat ca producatorul sa anunte si alte dispozitive, inclusiv tablete. Speculat este un nou device din gama PadFone, mai exact Asus PadFone X mini.

4 septembrie (joi)

Microsoft, Lenovo, LG, Huawei si altii au ales ziua de 4 septembrie pentru prezentarea noilor produse.

Este de asteptat ca Microsoft sa propuna la expozitia de la Berlin doua noi smartphones Lumia, respectiv Lumia 830 si Lumia 730.

Lenovo va aduce la Berlin, tot in 4 septembrie, smartphone-ul Lenovo Vibe X2, noul varf de gama al companiei, iar informatia se bazeaza pe invitatiile trimise de producator presei.

In acelasi timp, Lenovo va prezenta si noutile Motorola, brand care se afla acum sub umbrela chinezilor.

HTC ar putea, de asemenea, sa faca o surpriza fanilor si sa prezinte in cadrul IFA, tot in 4 septembrie, noul Desire 820, smartphone cu procesor pe 64 biti, insa nu avem momentan niciun indiciu clar in acest sens.

Huawei va aduce la Berlin cel pultin doua smartphones, potrivit celor mai recente speculatii. Evenimentul de prezentare este programat pentru 4 septembrie, iar chinezii ar anunta noul flagship Huawei Ascend D7, dar si un smartphone mid-range.

O alta noutate de la Huawei se refera la interfata EMUI 3.0 ce ar putea sa isi faca aparitia pe noile terminale inteligente ale companiei.

ARTICOLUL ESTE IN CURS DE ACUALIZARE

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ifa 2014 ifa berlin lansari ifa 2014 calendar lansari ifa samsung ifa 2014 sony ifa 2014 asus ifa 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google