IFA 2013: Toshiba a lansat la Berlin o tableta ieftina cu Windows 8.1

de Redactia Hit | 5 septembrie 2013

Toshiba a adus la targul de tehnologie de la Berlin, IFA 2013, trei device-uri care ruleaza Windows 8.1, dintre care se remarca o tableta care se va comercializa la un pret extrem de competitiv.

Tableta Encore cu Windows 8.1, prezentata la Berlin, ofera un display de 8 inci, wide, ceea ce face posibila sustinerea device-ului cu o singura mana.

Designul Toshiba Encore este aproape identic celui oferit de modelul Excite: corp din policarbonat cu ecran incadrat de un bezel argintiu si colturi rotunjite. Display-ul Encore este de tip IPS si are o rezolutie de 1280 x 800 pixeli.

Procesorul folosit de Toshiba pentru Encore este un Intel Atom Bay Trail, care promite performanta buna. Spatiul de stocare este de 32GB + slot pentru carduri microSD.

Toshiba Encore are o camera foto de 8MP, microfon dual si ofera un port micro-HDMI. Tableta va ajunge pe piata la un pret de aproximativ 250 de euro, un cost extrem de competitiv.

Precizam ca Toshiba Encore va ajunge in magazine direct cu Windows 8.1.

Sursa: CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: toshiba encore tableta toshiba windows 8 1 tableta toshiba 8 inci toshiba encore pret Intel Atom Bay Trail
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google