IFA 2013: Asus a lansat noul Fonepad 7 (Pret si disponibilitate)

de Redactia Hit | 5 septembrie 2013

Asus a anuntat ieri, in cadrul IFA Berlin 2013, noua generatie Fonepad 7, o versiune imbunatatita a dispozitivului Android de 7 inci lansat in luna mai, anul acesta, in Romania.

Noul Fonepad 7 ofera suport pentru telefonie si este destinat utilizatorilor care doresc un smartphone cu ecran foarte mare. ASUS Fonepad 7 are conexiune HSPA+ 3G, cu viteze de download de 42Mbit/s.

Fonepad 7 dispune de un procesor Intel Atom Z2560 cu tehnologie Hyper-Threading (multitasking imbunatatit).

Ecranul de 7 inci are o rezolutie de 1280x800 pixeli si tehnologie IPS (In-Plane Swiching), cu unghiuri largi de vizualizare si vizibilitate buna in lumina zilei. Asus Fonepad 7 este dotat cu difuzoare duale, amplasate frontal, cu tehnologie audio ASUS SonicMaster.

Fonepad 7 beneficiaza de o camera frontala de 1.2 megapixeli, la care se adauga o camera principala cu auto-focus si senzor de 5 megapixeli. Aceasta este capabila sa preia 100 de cadre in modul "burst" si sa filmeze FullHD 1080p.

Bateria de 3950mAh ofera o autonomie de 28 de ore in convorbire 3G, de 35 de zile in regim de asteptare si pana la 10 ore de redare video. Modulul 3G integrat - cu HSPA+, ofera viteze de download de pana la 42Mbit/s si upload pana la 5.76Mbit/s Avand suport pentru telefonie 3G in benzile GSM si WCDMA, Fonepad 7 poate fi utilizata pentru apeluri de voce utilizand microfonul cu atenuare a zgomotului si castile Bluetooth optionale.

Fonepad 7 are un profil de 10.5mm si o greutate de 340 grame.

Cumparati de la eMAG prima generatie Asus Fonepad la pret special

ASUS Fonepad 7 ruleaza Android 4.2 si are o interfata personalizata, ce integreaza informatiile din social media si notificarile privind apelurile.

Fonepad 7 este disponibil in variante cu 8GB, 16GB sau 32GB spatiu de stocare + slot microSDHC. Asus ofera si un spatiu de 5GB prin ASUS WebStorage.

Asus Fonepad 7 vine si cu aplicatia SuperNote ce permite utilizatorilor sa preia notite, sa adauge imagini, clipuri si notificari vocale.

O alta aplicatie preinstalata este Floating App care ajuta posesorii de tablete Fonepad 7 sa deschida simultan pe ecran pana la sase aplicatii.

Pret si disponibilitate

Noul Fonepad 7 este asteptat pe piata romaneasca in ultimul trimestru al acestui an. Pretul aproximativ este 1099 lei (TVA inclus).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus fonepad 7 2 pret asus fonepad asus tableta cu functie telefon
spacer
Opiniile cititorilor
spacer