HyperX lanseaza castile de gaming Cloud White (Pret)

de Redactia Hit | 15 august 2014

HyperX, divizie a Kingston Technology Company, a anuntat, ieri, lansarea castilor HyperX Cloud White, dedicate segmentului gaming si care ofera experienta audio si ergonomie avansate.

HyperX Cloud White reprezinta o extindere a portofoliului brandului, oferind aceleasi calitati tehnice ale modelului Cloud Black intr-un finisaj ce mizeaza pe o cromatica diferita.

Castile HyperX Cloud White Edition au o performanta audio ridicata, asigurata de difuzoare de 53mm. Castile sunt proiectate cu microfon detatabil, ceea ce le face pretabile si utilizarii cu smartphones si tablete.

Castile vin cu pernite realizate din spuma cu memorie, suport de sustinere pentru cap imbracat an piele si cupa ce cuprinde intreaga ureche si sporeste comfortul in timpul sesiunilor lungi de gaming.

HyperX Cloud White si Black Edition sunt compatibile atat cu PC-ul cat si consola PS44, dar si cu smartphone-uri si tablete, dupa cum punctam mai sus.

Castile HyperX Cloud White costa pe piata locala in jur de 450 lei, in timp ce versiunea Cloud Black costa 380 lei (promotie in cadrul PCgarage)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: casti gaming hypoerX HyperX Cloud White HyperX Cloud black HyperX Cloud White pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google