HTC revine pe piata tabletelor. Acum cu un device cu Windows 8

de Redactia Hit | 2 aprilie 2013

Va mai aduceti aminte de HTC Flyer, prima tableta a taiwanezilor de la HTC? Sau de HTC Jetstream, cea de-a doua tableta de 10 inci (si ultima, de altfel, a companiei)?

Noua ni s-a parut ca ambele produse au trecut neobservate in valtoarea generata de iPad si Samsung cu gadgeturile lor promovate ca la carte. Dar, chiar daca taiwanezii au dat gres cu primele doua device-uri ale sale, vanzarile fiind foarte mici, producatorul vrea sa revina pe segmentul tablet PC-urilor. Acum renunta la Android si isi incearca norocul cu tablete cu Windows 8.

Deocamdata nu va putem impartasi si informatii oficiale, insa compania de cercetare si analiza de piata, NPD DisplaySearch, citata de FocusTaiwan, afirma ca HTC va incerca sa atace din nou pe frontul tabletelor, in a doua parte a acestui an. De aceasta data, tableta HTC va propune o tableta de 10,1 inci, cu Windows 8, hardware performant si un design care ar putea fi inspirat de smartphone-ul HTC ONE.

Aceeasi sursa afirma ca noua tableta a HTC a intrat deja in productie si ca in curand ne putem astepta la anuntul oficial al produsului. Lansarea comerciala, va avea loc, insa, dupa toate probabilitatile, in toamna.

Nu stim cat de performanta ar putea fi noua tableta a taiwanezilor, dar credem ca HTC ar trebui sa aplice o politica de marketing extrem de agresiva pentru a reusi sa faca vizibila pe o piata supraaglomerata o tableta cu Windows 8. Poate HTC sa creeze "buzz" in jurul produsului sau? Noi speram ca da.

Sursa: BGR

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc tablet windows 8 tableta pc htc windows tableta htc windows 8 lansare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google