HTC ataca Galaxy S4: "nicio diferenta vizibila fata de S3"

de Redactia Hit | 19 martie 2013

Asa cum va anuntam saptamana trecuta, HTC si-a propus sa devina o companie mai "nervoasa" in raport cu competitia si sa raspunda oricarei situatii pentru a-si promova noile device-uri.

Iar HTC se tine de cuvant, mai ales ca lansarea Galaxy S4 este un prilej destul de bun pentru a schimba cateva replici cu cei de la Samsung. Benjamin Ho, Chief Marketing Officer al HTC, este cel care ataca cel mai recent smartphone al sud-coreenilor de la Samsung. "Avand in vedere ca au pastrat carcasa din plastic si ca singura modificare notabila este legata de dimensiunea mai mare a ecranului, noul Galaxy de la Samsung paleste in comparatie cu designul unibody din aluminiu al HTC One. HTC ramane cea mai buna optiune pentru acei consumatori care vor cea mai buna tehnologie intr-un design premium. Clientii nostri vor altceva decat se gaseste in mainstream (...)", a declarat oficialul HTC facand referire la HTC One.

HTC One este, intr-adevar, unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri care vor deveni disponibile pe piata in curand, chiar inaintea Galaxy S4 de la Samsung. Pe de alta parte, seful Merketingului HTC nu face altceva prin declaratia sa decat sa sublinieze cumva ceea ce stiam deja. Da, Galaxy se vrea un smartphone premium ...mainstream (desi poate fi paradoxal). Iar asta inseamna succes comercial. Nu este foarte rau, spunem noi.

Sursa: SlashGear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: galaxy s4 vs htc one razboi htc samsung replici samsung htc
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google