HP prezinta noi portabile cu Windows, printre care si un laptop la doar 200 de dolari

de Redactia Hit | 30 septembrie 2014

HP a prins fara indoiala gustul produselor accesibile si incearca sa patrunda si mai puternic pe acest segment dedicat, in principal, pietelor emergente. Compania a anuntat lansarea mai multor tablete si a unui laptop ce ruleaza Windows 8.1 si care va costa 199 dolari.

HP a prezentat recent doua noi tablete cu Windows 8.1, HP Stream 7 si HP Stream 8, si doua noi laptop-uri accesibile, HP Stream 11 si HP Stream 13.

Cele doua tablete de 7 inch si 8 inch ofera specificatii similare, respectiv ruleaza pe baza aceluiasi chipset Intel Atom Z3735G (quad-core), dispun de doar 1GB RAM si ofera un spatiu de stocare de 32GB.

Noile tablete ieftine de la HP vor fi disponibile in SUA initial, incepand cu luna noiembrie.

HP Stream 7 va costa 99 de dolari, in timp ce HP Stream 8 va costa 149 de dolari.

Nici noile laptopuri din gama Stream nu uimesc prin specificatii dar, cum spuneam, HP s-a concentrat pe pretul foarte accesibil.

HP Stream 11 este un laptop cu display de 11,6 inch cu procesor Intel Celeron N2840, suport  video asigurat de Intel HD Graphics si 2GB RAM. Spatiul de stocare este de 32GB, iar bateria noilor portabile ofera o autonomie de pana la 8,5 ore. Modelul cu display mai mare, HP Stream 13 (13,3 inch), are aceleasi specificatii hardware.

HP Stream 11 va costa 199 dolari, in timp ce modelul mai mare va costa 230 dolari.

Si noile laptopuri vor ajunge pe piata (din SUA) tot in noiembrie, iar  deocamdata nu exista informatii referitoare la o posibila lansare globala.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: hp stream 7 hp stream 8 hp stream 11 hp stream 13 laptop ieftin windows 8
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google