HP a vandut fara sa stie TouchPad-uri cu Android

de Radu Eftimie | 10 octombrie 2011

Compania HP, care a anuntat ca renunta la productia de TouchPad, a descoperit ca o parte dintre tabletele sale au fost comercializate cu sistemul de operare Android, desi dispozitivlele rulau, nativ, WebOS.

Hewlett Packard a anuntat ca a deschis o ancheta pentru a vedea cum a ajuns sistemul de opererare Android pe tabletele sale, scrie ZDNET.

HP a vandut fara sa stie si TouchPad-uri cu Android

"HP nu a autorizat niciodata distribuirea vreunei versiuni cu Android a tabletei TouchPad. In aceste conditii nu credem ca tableta a fost comercializata cu alt sistem de operare decat WebOS, nici macar din greseala. Totusi, este posibil ca o persoana sau mai multe sa fi facilitat distribuirea unitatilor cu Android, iar acest lucru este impotriva politicii autorizate de HP", se arata intr-o declaratie oficiala a companiei.

Reamintim ca HP a anuntat ca va opri productia de TouchPad si ca va inchide sau va renunta la divizia de PC-uri a companiei. Imediat dupa acest anunt, compania a scazut pretul tabletelor la 99 de dolari. Mai mult dezvoltatori de pe internet au reusit sa intaleze deja sistemul de operare Android pe tableta HP.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google