Google lucreaza la o consola cu Android, la un ceas inteligent si incearca sa revigoreze Nexus Q

de Redactia Hit | 28 iunie 2013

Google ar putea incerca sa cucereasca living room-ul userilor. Compania lucreaza, potrivit Wall Street Journal, citat de Engadget, la trei noi device-uri, dintre care unul va suna deja cunoscut, si anume Nexus Q.

Pe langa Nexus Q, un proiect prezentat de companie de luni bune, dar care a fost pus in asteptare, Google vrea sa intre pe piata smartwatch si pe cea a sistemelor de gaming.

Informatiile nu au fost confirmate de companie, dar este clar ca Google va incerca sa combata expansiunea Apple, cel putin pe segmentul ceasurilor inteligente.

In plus, speculatiile spun ca urmatoarea versiune importanta de Android va fi mult mai flexibila si mai putin pretentioasa din punct de vedere hardware, astfel incat sistemul de operare va putea fi instalat pe si mai multe tipuri de device-uri.

Key Lime Pie este deja in vizorul unor producatori precum HP (care vrea sa lanseze o serie de laptopuri cu OS-ul Google) sau Samsung (care lucreaza la un ceas inteligent).

Daca zvonurile publicate de WSJ se confirma, ar trebui sa facem cunostinta cu noile device-uri ale Google in toamna acestui an.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: google nexus q consola android google smart watch ceas inteligent google
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google