Google inchide Google Reader, utilizatorii fac petitii

de Redactia Hit | 14 martie 2013

Google a anuntat in cadrul unui post pe blogul companiei ca va inchide, din vara, Google Reader, unul dintre cele mai apreciate servicii oferite de companie.

Intr-un anunt postat in acesta dimineata pe blogul companiei, si care se intituleaza "a doua curatenie de primavara", Google a anuntat ca va inchide mai multe servicii, printre care si apreciatul agregator de fluxuri RSS, incepand cu data de 1 iulie. Decizia Google poate fi considerata controversata, mai ales ca reader-ul era solutia pentru care foarte multi utilizatori optasera. Se pare ca Google nu a tinut cont de acest lucru, iar serviciul va disparea la data amintita.

Dupa publicarea anuntului, fanii Reader au reactionat imediat, unii destul de vehement in fata deciziei Google.

De cealalta parte, motivul invocat de companie pentru inchiderea agregatorului este ca Reader pierde din ce in ce mai multi utilizatori.

Altii tot spera ca gigantul IT va reveni asupra deciziei si au lansat deja o petitie online prin care spera sa convinga Google sa nu mai renunte la Reader. Petitia poat fi semnata pe BringGoogleReaderBack.com si pe KeepGoogleReader.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: google reader inchidere google renuntare reader google reader data inchidere petitie google reader
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google