Google cumpara o mie de patente de la IBM

de Radu Eftimie | 15 septembrie 2011

Gigantul internet Google a anuntat ca a achizitionat de la International Business Machines (IBM), 1023 de patente, strategia de marire a portofoliului de brevete fiind normala in conditiile razboiului cu Apple, potrivit Bloomberg.

Google nu face altceva decat sa isi pregateasca din ce in ce mai bine terenul de lupta impotriva Apple care a pornit un adevarat razboi pe tema patentelor si care afecteaza pana la urma vanzarile de dispozitive cu Android.

De altfel, Google, care a cumparat si Motorola Mobility in mod special pentru numarul mare de patente si brevete detinute de compania producatoare de terminale mobile, s-a aliat cu aproape toti jucatorii de pe piata care au probleme din cauza proceselor intentate de Apple.

Google cumpara o mie de patente de la IBM

Atat HTC, cat si Samsung si Motorola au avut in ultima perioada parte de o adevarata avalansa de chemari in instanta din partea Apple, care sustine ca produsele companiilor aminitite sunt copii ale iPhone sau ale iPad.

Pana acum, cel mai mult de pe urma aceste "nebunii" a avut de suferit Samsung, ale carui produse au si fost scoase de la vanzare in anumite tari din Europa, Germania fiind cel mai cunoscut exemplu.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google