Google a achizitionat WIMM Labs, producator de ceasuri inteligente

de Liviu Petrescu | 2 septembrie 2013

Viitorul ceasului inteligent Google pare confirmat de cea mai noua achizitie a companiei. WIMM Labs, un mic producator de tehnologie "la purtator", inclusiv ceasuri, a fost inglobat in gigantul IT, astfel ca un smartwatch Google ar putea sosi in curand pe piata.

Pana acum, primele proiecte de ceas inteligent cu Android, Pebble si Omate TrueSmart, au fost intampinate cu entuziasm, iar analistii cred ca piata gadgeturilor inteligente sub forma de accesorii va fi de 10 ori mai mare peste 5 ani decat in prezent.

Google Smartwatch

Succesul unui smartwatch Google ar putea depinde de independenta gadgetului. Cel mai apreciat smartwatch lansat pana in prezent indeplineste functiile unui telefon fara sa fie conectat wireless la acesta.

In momentul de fata, toti marii producatori de electronice au in lucru cate un ceas inteligent, astfel ca smarwatch-ul Google ar putea avea de concurat cu unul Apple, Samsung si chiar Dell. Sony a lansat deja un ceas inteligent Android, care are functionalitate complementara cu cea a smartphone-urilor companiei.

Sursa: ZDNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: smartwatch google wimm labs ceas inteligent google ceas inteligent android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google