Google Nexus 9 sau HTC Volantis ar avea 5GB RAM si ar rula Android Silver OS

de Redactia Hit | 3 iulie 2014

Am scris recent despre faptul ca HTC va produce, potrivit celor mai recente indicii, urmatoarea generatie a tabletelor din gama Nexus. Este vorba despre Nexus 9, respectiv HTC Volantis. Iata ca @evleaks revine cu noi informatii referitoare la noul device, iar unele dintre acestea sunt de-a dreptul surprinzatoare. Daca se vor confirma, atunci Nexus 9 Volantis, va fi cea mai puternica tableta fabricata vreodata.

In acelasi timp, cea mai recenta fotografie postata de @evleaks arata ca pe spatele tabletei apare scris "Android Silver OS Alpha 1.4".

Din pacate, calitatea imaginii lasa mult de dorit, asa ca ramanem pe taramul speculatiilor privind denumirea sistemului de operare. Ceva si mai intersant este insa faptul ca in lista de specificatii updatata si publicata de @evleaks apar 5GB RAM DDR3, ceea ce, trebuie punctat, este un salt impresionant fata de maximul de 3GB RAM disponibili in acest moment pe anumite device-uri de top ce ruleaza Android.

Primele informatii referitoarea la HTC Volantis (Nexus 9) au aparut la sfarsitul lunii iunie, moment in care am si scris despre ele. Ulterior, au inceput sa apara alte date, de aceasta data legate de faptul ca Google nu va renunta la brandul Nexus in favoarea Silver, asa cum se zvonea in urma cu mai mult timp. Noile informatii ale @evleaks, care alatura "Silver" sistemului de operare Android, si nu device-urilor Nexus, ar putea confirma faptul ca gigantul american nu va apela la un rebranding pentru gama sa de gadgeturi cu OS Android.

Nu omiteti insa faptul ca momentan avem de-a face doar cu speculatii, chiar daca ele sunt cu adevarat cel putin interesante.

Va reamintim ca primele zvonuri (sursa: Android Police) legate de hardware-ul HTC Volantis afirmau ca tableta va avea un display de 8,9 inch, cu aspect 4:3 si rezolutie de 2048 x 1440 pixeli, procesor Nvidia Tegra K1 (64biti), 2GB RAM si spatiu de stocare de 16 si 32 GB in functie de versiune. De asemenea, urmatoarea tableta Nexus by HTC ar dispune de doua difuzoare stereo localizate pe partea frontala a device-ului si va avea doua camere, una principala de 8MP, cu stabilizare optica a imaginii, si una frontala, de 3MP.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nexus volantis htc tableta nexus 9 inch htc google nexus volantis specificatii nexus 8 9 inch nexus 9 5gb ram
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google