Google Glass: problemele de sanatate sunt confirmate de medici

de Bogdan Constantinescu | 21 mai 2014

Google a avertizat ca folosirea pentru o perioada mai lunga de timp a ochelarilor Glass poate genera dureri. Avertismentul a devenit realitate dupa ce mai multi utilizatori s-au plans de dureri, iar oftalmologii confirma acest lucru si din punct de vedere medical.

Desigur, Google Glass nu sunt dedicati cititului si nici vizualizarii programelor preferate la televizor. Iar durerile apar, spun oftalmologii, din cauza pozitiei acestora, pozitie care sileste ochiul sa priveasca in sus, pe deasupra lor.

Oftalmologii ii sfatuiesc pe cei care se gandesc sa achizitioneze Google Glass sa-si faca inainte cateva teste de vedere. De asemenea, ei descurajeaza purtarea lor pentru o perioada mai mare de timp, spunand ca acestia sunt facuti pentru interactiuni de scurta durata. Desigur, cei de la Google spun ca doar o mica parte din cei care folosesc deja Glass s-au plans de asemenea probleme, dar din punct de vedere medical ele sunt reale si trebuie luate in calcul de oricine sa gandeste sa achizitioneze tehnologia pusa la dispozitie de Google.

Sursa: BBC

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sanatate Google Glass probleme Google Glass amanunte Google Glass
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google