Google Glass are o autonomie de doar 30 de minute daca este folosita camera foto

de Redactia Hit | 25 aprilie 2013

Un utilizator care a reusit sa intre in posesia unei versiuni de dezvoltare a Google Glass, ochelarii inteligenti ai Google, spune ca gadget-ul sufera foarte mult la capitolul autonomie.

Reactiile pozitive si interesul de care se bucura ochelarii intelgenti ai Google din partea pasionatilor de tehnologie ar putea fi spulberate de bateria extrem de slaba a device-ului. Cel putin asta sustine Robert Scoble, unul dintre cei care au reusit sa cumpere Google Glass si sa-i testeze functiile.

Utilizatorul spune ca mica baterie a device-ului cedeaza dupa 30 de minute de filmare si trebuie reincarcata. Daca lucrurile se confirma, Google are o mare problema de rezolvat, mai ales ca la cea mai recenta prezentare a produsului, oficialii companiei sustineau ca bateria gadgetului este capabila sa faca fata unei zile intregi de utilizare.

Robert Scoble spune ca autonomia de o zi este reala doar in cazul in care utilizatorul nu foloseste prea mult camera de 5MP a Google Glass.

Google a pus in vanzare de curand versiunea Explorer a Google Glass, dedicata dezvoltatorilor de aplicatii. Robert Scoble spune ca in mod sigur versiunea Explorer nu este pregatita pentru productia de masa.

Pe de alta parte, potrivit estimarilor lui Eric Schmidt, CEO-ul Google, ochelarii vor ajunge pe piata in 2014. Pana atunci, compania ar putea avea timp sa gaseasca o solutie pentru marirea autonomiei gadgetului.

Sursa: Slashgear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: google glass autonomie ochelari realitate augmentata google google glass probleme google glass lansare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google