Goclever lanseaza primul sau smartwatch, CHRONOS ECO - ecran monocrom, autonomie mare si pret accesibil

de Redactia Hit | 16 decembrie 2014

Goclever si-a anuntat astazi debutul pe piata smartwatch, prin lansarea primului ceas inteligent din portofoliul companiei, CHRONOS ECO, un gadget interesant si ieftin, compatibil atat cu Android cat si cu smartphone-urile Apple.

Goclever CHRONOS ECO dispune de un ecran Sharp memory LCD de 1,26 inch, monocrom, iluminat si rezistent la zgarieturi, dar care nu ofera si suport touch. Controlul CHRONOS ECO se realizeaza prin intermediul a patru butoane fizice dedicate (unul este pozitionat pe latura stanga, iar alte trei pe partea dreapta a device-ului).

Una dintre functiile de baza ale ceasului este afisarea notificarilor despre apeluri, SMS-uri si email-urile primite, prin vibrarea discreta a dispozitivului. Folosind aplicatia dedicata GOCLEVER CHRONOS ECO, exista posibilitatea transferarii catre ceas a tuturor notificarilor venite de la orice aplicatie de pe smartphone. De asemenea, CHRONOS ECO este dotat cu accelerometru si o serie de aplicatii fitness si de monitorizare a activitatii fizice a utilizatorului, dar ceasul poate fi folosit si pentru controlul aplicatiilor de redare a muzicii sau a camerei foto a smartphone-ului la care este conectat.

Dimensiunile Goclever CHRONOS ECO sunt de 4.5 x 3.5 x 1.1 cm. Gadgetul are o greutate de doar 36 de grame, iar bateria de 110 mAh ofera o autonomie de pana la 30 de zile. Primul ceas inteligent al Goclever este rezistent la apa pana la 5ATM (poate fi folosit si pentru inot, dar NU si pentru scufundari acvatice). Un alt aspect interesant este legat de solutia de incarcare pentru care a optat Goclever, respectiv un cablu magnetic, ce elimina nevoia unui port dedicat, care se poate deteriora in timp.

CHRONOS ECO poate fi folosit cu orice telefon mobil echipat cu sistem de operare Android (4.4) si iOS, iar conectarea se realizeaza prin Bluetooth (4.0).

CHRONOS ECO este disponibil pe piata la pretul de 269 de lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: goclever chronos eco ceas inteligent goclever pret ceas chronos eco specificatii goclever chronos eco
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google