GoClever lanseaza trei noi tablete in Romania - gama Aries

de Redactia Hit | 2 octombrie 2013

GOCLEVER a anuntat astazi disponibilitatea in Romania a noii serii de tablete ARIES echipate cu procesoare Quad Core, ecrane IPS, sistem de operare Android 4.2.2, GPS, 3G si Bluetooth.

Noua gama ARIES include 3 modele cu dimensiuni diferite ale ecranului: ARIES 70 (ecran de7 inci), ARIES 785 (ecran de 7.85 inci) si ARIES 101 (ecran de 10.1 inci).

Toate cele trei tabletel dispun de hardware similar, unica diferenta notabila fiind dimensiunea ecranului. Device-urile beneficiaza de procesor Quad Core, 1GB memorie RAM si ruleaza versiunea 4.4.2 4.2.2 a sistemului de operare Android, cu suport pentru update-uri de tip OTA. GPU-ul care doteaza tabletele dispune de patru nuclee si promite perfromanta optima indiferent de aplicatiile rulate. Tabletele ofera 8GB spatiu intern de stocare.

Toate cele trei tablete dispun de GPS si pot functiona si ca dispozitive de navigare. Pentru a asigura functionarea neintrerupta, pachetul tabletelor ARIES include si un incarcator de masina.

Tabletele mai ofera conectivitate 3G si WiFi, bluetooth, port microUSB cu suport OTG, slot microSD pentur extinderea memoriei de sotcare, camera frontala de 0,3 megapixeli si microfon incorporat, dar si camera de 2 MP pe spate.

Vom reveni cu preturile celor trei tablete

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: goclever aries tabelte ARIES 70 ARIES 785 ARIES 101
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google