Foxconn a finalizat primele tablete cu Firefox OS

de Liviu Petrescu | 16 ianuarie 2014

Foxconn a livrat prima serie de tablete cu Firefox OS catre Mozilla. Gadgeturile nu vor fi disponibile comercial deocamdata, dar vor fi utilizate pentru a creste interesul dezvoltatorilor de aplicatii pentru sistemul de operare Firefox.

Implicarea Foxconn in dezvoltarea Firefox OS a fost confirmata inca din vara anului trecut, cand compania chineza a angajat 3000 de ingineri software care sa contribuie la dezvoltarea sistemului de operare creat de Mozilla.

Tablete Firefox OS

Tabletele cu Firefox OS au specificatii modeste, dar sistemul de operare a fost conceput special pentru a oferi o experienta buna utilizatorului cu cat mai putine resurse. Detaliile despre procesor si acumulator nu au fost dezvaluite de Mozilla, iar restul detaliilor nu ofera o imagine de ansamblu, cel putin nu pana cand sistemul de operare este optimizat pentru tablete.

Specificatiile tabletelor Firefox OS care vor ajunge la dezvoltatori includ ecranul de 10 inci cu rezolutie 1280x800, memorie RAM de 2GB, spatiu de stocare de 16GB si conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tablete firefox os mozilla firefox os foxconn tablete firefox
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google