Firefox 34: motorul de cautare al Yahoo! devine nativ pe browserul de la Mozilla

de Radu Eftimie | 2 decembrie 2014

In urma cu aproximativ doua saptamani va anuntam ca Yahoo! va deveni motorul de cautare implicit al browserului Firefox in Statele Unite pe desktop si dispozitive mobile, si iata ca lucrurile s-au confirmat astazi, odata cu lansarea versiunii 34 a navigatorului Mozilla.

Schimbarea este vizibila pentru utilizatorii din America de Nord, in timp ce pentru ceilalti, noua versiune aduce o serie de imbunatatiri de securitate, dar si Firefox Hello (un client de comunicatii in timp real), sau posibilitatea de schimbare mai usoara a temelor navigatorului, direct din modul Customize.

Ubergizmo scrie ca Mozilla a decis ca aceasta ultima versiune a browserului Mozilla sa devina disponibila treptat, in SUA, pentru a evita probleme precum supra-solicitarea serverelor de download.

Chiar daca nu este disponibila pentru toti userii in mod nativ, cei care doresc sa foloseasca Yahoo! ca motor de cautare pot apela la schimbarea motororului prin intermediul butonului virtual dedicat, din doar cateva clicuri.

Va reamintim ca schimbarea navigatorului implicit este doar una dintre noutatile pe care echipa Firefox le pregateste, cel putin in SUA, in urma parteneriatului semnat recent cu Yahoo! si considerat de catre Mozilla cea mai importanta colaborare din ultimii cinci ani.

Descarcati Mozilla Firefox 34

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: firefox download firefox yahoo motor cautare descarca firefox 34
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google