Filmul World of Warcraft va fi turnat in 2014 si ajunge la cinema in 2015

de Liviu Petrescu | 2 septembrie 2013

Denumit doar Warcraft, filmul a carui actiune are loc in universul World of Warcraft va fi turnat in Vancouver, Canada. Bazata pe cel mai popular MMORPG din lume, pelicula va ajunge pe marile ecrane abia in 2015.

Echipa de productie a filmului World of Warcraft ii include pe regizorul Duncan Jones (Moon) si pe scenarisul Charles Leavitt (K-Pax, Blood Diamond), iar primele scene vor fi turnate incepand cu luna ianuarie 2014 in Canada. Popularitatea WOW este confirmata de numarul record de abonati, 7 milioane de jucatori la nivel mondial.

Cumpara de la eMAG.ro cele mai tari jocuri PC

World of Warcraft

Studioul Legendary Pictures, care a colaborat la trilogia Batman regizata de Christopher Nolan si la proiecte ca Pacific Rim, 300 si Clash of the Titans, a deschis deja birourile necesare in Vancouver pentru pre-productia filmului Warcraft

Chiar daca World of Warcraft va ajunge pe marile ecrane in 2 ani, multi fani sunt nemultumiti de faptul ca filmul nu va fi regizat de Sam Raimi (Spiderman, Evil Dead). Regizorul a renuntat la proiect dupa amanari repetate, iar dupa alegerea noului regizor proiectul a luat avant. Reprezentantii Blizzard spun ca pelicula va explora elemente noi din lumea Warcraft, putand avea rolul de introducere pentru un nou joc Warcraft.

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: film world of warcraft film warcraft world of warcraft mmorpg
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google