Exista 5 competitori pentru iPad Mini. Iata-i!

de Liviu Petrescu | 15 octombrie 2012

Chiar daca iPad Mini va avea un ecran de 7,85 inci cu aspect 4:3, noua tableta Apple va fi probabil incadrata de consumatori in categoria tabletelor de 7 inci, un segment de produse destul de bine definit. Pentru a concura cu succes cu celelalte tablete similare, Apple va fi nevoit sa ofere fie specificatii si functii imbatabile pentru aceasta dimensiune, fie un pret care sa-l plaseze deasupra concurentei. Afla mai multe despre cele 5 device-uri care si-au rezervat deja un loc in galeria tabletelor de 7 inci in 2012.

1. Kindle Fire

Noua versiune a Kindle Fire lansata in toamna acestui an are acelasi design al tabletei Amazon, dar aduce cateva imbunatatiri importante: memorie RAM dubla, pentru un total de 1 GB, procesor mai rapid la 1,2 GHz si Kindle Fire OS imbunatatit, bazat pe Android Ice Cream Sandwich.

Top 5 competitori pentru iPad Mini

Atuul cel mai important este insa pretul de numai 159 dolari. Tableta fara camera foto si fara ecran HD (rezolutie 1024x600) este tot mai populara si in Europa, unde Amazon isi extinde reteaua de magazine digitale.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple ipad mini google nexus 7 amazon kindle fire samsung galaxy tab
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google