Eveniment HTC, programat pentru 8 octombrie, la New York. Desire 820 sau Nexus 9 by HTC?

de Redactia Hit | 11 septembrie 2014

HTC a trimis presei invitatii pentru participarea la un eveniment de lansare de produse, programat pentru 8 octombrie. In invitatie nu se precizeaza ce gadgeturi sau servicii va propune compania, dar exista deja cateva indicii care ne permit sa speculam pe marginea subiectului.

Evenimentul din 8 octombrie al HTC ar putea gazdui lansarea comerciala a HTC Desire 820, prezentat recent in cadrul IFA 2014 Berlin. De altfel, invitatia HTC, care nu face referire directa la un anumit device, cuprinde textul "Double Exposure", ceea ce ne-ar putea trimite cu gandul la capabilitatile foto ale noului smartphone Desire 820, dotat cu o camera principala de 13MP si cu una frontala, speciala pentru selfie-uri, de 8MP. In acelasi timp, grafica invitatiei sugereaza ca vom avea parte de prezentarea unui gadget centrat pe functia selfie.

Ce altceva ar putea aduce in lumina reflectoarelor compania taiwaneza pe 8 octombrie? Ce spuneti de Google Nexus 9? Potrivit unei note a Nvidia, Nexus 9, dotata cu noul procesor Tegra K1, ar trebui sa ajunga pe piata in curand, iar asta inseamna sfarsitul lui septembrie sau inceputul lui octombrie. Totusi, invitatia trimisa de HTC presei este departe de a sugera prezentarea unui astfel de device in 8 octombrie. Dar putem spera la o surpriza.

Cele mai recente informatii publicate online referitoare la Nexus 9 indica specificatii foarte bune pentru urmatoarea tableta Google. Nexus 9 va fi dotata cu chipset-ul Nvidia Tegra K1 pe 64 biti cu CPU la 2,5GHz, va rula Android 5.0 si va avea un display de 8,9 inch cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.

Surse: Slashgear / GsmArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare htc desire 820 lansare htc octombrie nexus 9 htc lansare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google