Este oficial: Nokia dispare de pe telefoane, iar acestea se vor numi "Microsoft Lumia"

de Redactia Hit | 21 octombrie 2014

Nu este o noutate si nici nu are cum sa ia pe cineva prin surprindere, dar renuntarea la brandul NOKIA pe telefoanele produse de Microsoft este un moment important, daca nu pentru utilizatori, macar pentru istoria industriei de telefoane mobile.

NOKIA nu va mai aparea pe urmatoarele device-uri mobile inteligente ale companiei, brandul urmand sa fie inlocuit de "Microsoft Lumia", scrie The Verge. Nu a  fost facut un anunt strict in acest sens, insa primul semn clar al schimbarii a fost dat in septembrie cand Nokia.com anunta ca se "muta in casa noua", respectiv se identifica exclusiv cu Microsoft.

Urmatoarea miscare care confirma ca lucrurile au intrat in linie dreapta este schimbarea numelor conturilor de social media.

Franta va face primul pas cu conturile de Facebook si Twitter, in urmatoarele zile, unde, evident, in loc se Nokia userii vor gasi Microsoft Lumia. De altfel, Microsoft a confirmat, pentru The Verge, ca schimbari similare vor fi facute in saptamanile care urmeaza si in toate celelalte tari unde gigantul IT este prezent.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: rebranding nokia microsoft microsoft lumia nokia dispare nokia franta
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google