E-Boda pluseaza cu servicii TV si VOD pentru utilizatorii de tablete si smartphone-uri

de Redactia Hit | 27 august 2013

Aplicatia Seenow va fi preinstalata pe toate smartphone-urile si tabletele E-Boda, incepand cu luna august, impreuna cu 1 luna de abonament inclus.

E-Boda si Seenow anunta semnarea unui parteneriat prin care vor oferi continut TV si Video on Demand (VOD). Toate dispozitivele mobile E-Boda cu Android compatibile vor avea preinstalata aplicatia Seenow, astfel incat utilizatorii sa aiba acces la posturi de televiziune locale si internationale, radio, filme, seriale, desene animate si documentare direct pe smartphone-urile si tabletele lor. In prima luna, utilizatorii vor primi acces la sectiunile de continut disponibile pe baza de abonament.

Cumparati produse E-Boda de la eMAG la preturi speciale

Utilizatorii vor avea posibilitatea sa urmareasca posturi de televiziune romanesti printre care TVR, B1 TV, Realitatea TV, RTV, Antena 3 sau Kanal D, posturi TV muzicale sau posturi TV internationale cum ar fi CNN, Comedy Central, canalele AXN si Viasat, TV100, France 24 sau DW, transmise in timp real direct pe smartphone-urile sau tabletele lor, avand nevoie doar de o conexiune la Internet. Pe langa posturile TV, Seenow ofera utilizatorilor si blockbustere hollywoodiene, emisiuni de lifestyle, numeroase seriale si documentare din cele mai variate domenii. Pentru iubitorii cinematografiei românesti, Seenow ofera o selectie cu cele mai îndragite filme autohtone. Seenow ofera si cele mai populare posturi TV pentru copii, cum ar fi: Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Nick JR sau Boomerang.

Utilizatorii care au deja o tableta sau un smartphone E-Boda, vor primi aplicatia pe dispozitivele lor mobile in urma unui update de firmware, impreuna cu 1 luna de abonament inclus. Primele dispozitive care au primit deja update-ul de software sunt tabletele E-Boda A300 si A380, urmand si celelalte modelele de tablete si smartphone-uri din portofoliul E-Boda. La finalul perioadei promotionale, utilizatorii vor avea acces la serviciul Seenow prin intermediul unui abonament preplatit, acestia avand posibilitatea sa isi aleaga tipul de continut preferat.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: e boda seenow video on demand e boda posturi tv online tv pe tableta
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google